A MELLNAGYOBBÍTÁS TERVEZÉS: CRISALIX 3D/4D

A Crisalix három és négydimenziós képalkotórendszer 2017 év vége óta érhető el a Kelemed Plasztikai Sebészeten. A Crisalix megkönnyíti a mellnagyobbítás megtervezését és lehetővé teszi a várható műtéti eredmény bemutatását, az új kebleket akár mozgás közben is láthatják.

A Crisalix technika lényege, hogy egy speciálisan erre a célra kifejlesztett számítógépes program és kamera segítségével be tudjuk mutatni a műtét várható eredményét. A várható eredmény hangsúlyozása nagyon fontos, mert a műtét eredménye nem lesz 100 %-ban ugyanolyan!

A konzultáció elején a páciens igénye és adottságai alapján megtervezzük a műtétet, implantátumpróbával is szemléltetve az új megjelenést.

Majd a kamerával leszkenneljük a melleket. A program meghatározza a mellek térfogatát és megjeleníti azok 3D képét. Ezután a kiválasztott mellimplantátum adatait betápláljuk és rövid időn belül a Crisalix megmutatja a megnagyobbított melleket.

Ha ezután a páciens más méretű vagy profilú mellimplantátummal szeretné a műtétet, akkor annak a várható eredményét is bemutatjuk. A különböző implantátumokkal elérhető eredményt össze lehet hasonlítani.

VR szemüvegen keresztül láthatják megnagyobbított melleiket, a dekoltázsukat, és ahogy a keblek mozognak.

Élje át már a műtét előtt a műtét eredményét!

Legyen igazi élmény a konzultáció!

PS: A konzultáció a Crisalix 3D bemutatóval is ingyenes.